Sådan tjener vi penge

Vi har ét overordnet formål med Compare Finans: At lave en side, hvor vi kan give råd og vejledning om lån, som altid vil være 100% gratis at benytte for vores brugere. Vi stiller vores værktøjer, lånesammenligninger og artikler gratis til rådighed, så du bedre kan træffe et oplyst valg om din privatøkonomi og de lån, du gerne vil have. 

Du kommer derfor aldrig – hverken direkte eller indirekte – til at betale for at bruge vores services på denne side. Det vil hellere aldrig få et dyrere lån, fordi du har ansøgt gennem Compare Finans.

Det er dog ikke gratis at drive en side som denne. Der skal betales løn, husleje, reklamer, hosting mv. Compare Finans er derfor reklamefinansieret af de udbydere der vises på siden. Ansøger du om et lån gennem os, får vi en provision fra udbyderen, hvis de kan give dig et lånetilbud.

Selvom vi er reklamefinansieret, er vi 100% uafhængige. Man kan ikke købe sig en bedre vurdering eller på anden måde påvirke, hvad vi skriver og udgiver på siden. Vi sætter en ære i at skrive, hvad vi mener er vigtigst for dig som låntager – ikke hvad andre vil have, vi skriver.

Ansvarsfraskrivelse: Vær opmærksom på at indholdet på denne hjemmeside ikke kan betragtes som decideret rådgivning om investering eller låntagning. Compare Finans kan derfor heller ikke stilles til ansvar for evt. tab vores brugere måtte lide på de finansielle markeder. Tal altid med en rådgiver først, hvis du er i tvivl.

Selvom vi forsøger, kan vi ikke vise det komplette lånemarked. Du kan derfor have andre muligheder for at låne penge end dem, der vises her på siden.