Om os – Compare Finans

Compare Finans ønsker at være Danmarks bedste portal for sammenligning af lån i særdeleshed og privatøkonomi i almindelighed. 

For de fleste er det en jungle at navigere i svært forståelige udtryk og begreber fra den finansielle verden såsom “ÅOP”, “pålydende rente”, “stiftelsesomkostninger” osv. Det betyder desværre, at mange mister overblikket over deres økonomi eller får et dyrere lån, end de ellers kunne have fået.

Dette ønsker Compare Finans at gøre op med! Vi sammenligner alle typer af lån, så du lettere kan finde det bedste og billigste lån, der passer til netop dig. Og vi skriver løbende artikler om alle former for privatøkonomiske problemstillinger for at give vores læsere et sted at blive klogere, inden de skal træffe vigtige beslutninger.

Alt dette gør vi naturligvis 100% gratis for vores læsere. Til gengæld må I leve med, at vi er finansieret af lidt reklamer.

Vi støtter disse formål

Vi har alle et ansvar for vores klode, for at sikre et godt og sundt arbejdsmiljø samt at sikre en høj grad af sikkerhed, når vi bevæger os rundt på internettet. Derfor har vi valgt at støtte følgende gode formål:

Bæredygtig udvikling og energi - støt grøn omstilling i Danmark
plastik-i-havet.dk
<a href="https://viergroenne.dk/" target="_blank" rel="noopener noreferrer"><img src="https://viergroenne.dk/wp-content/uploads/2020/10/veg-badge-125.png" /></a>
grønne-investeringer.dk
bæredygtig-virksomhed.dk
sortering-af-affald.dk
vilde-blomster.dk
truede-dyrearter.dk
affald-i-naturen.dk
miljøvenlige-produkter.dk